Brood II

Agenda

Na de cursus Brood I weet je hoe het zit met de ingrediënten, rijs- en baktijden, technieken, temperaturen en materialen en kun je al een aantal basisbroden bakken. Nu kun je samen met de docent aan de slag met ingewikkeldere (gist)broden.

Programma

Zoals je zult merken: hoe slapper het deeg, hoe lastiger het te bewerken is. De docent laat zien hoe je daarmee omgaat en hoe je prachtige (gevulde) broden uit de oven tovert. In deze cursus maak je eigenlijk een soort wereldreis:

  • Ciabatta
  • Focaccia
  • Italiaanse bollen
  • Turkse pide
  • Franse baguettes
  • Briocheroosjes
  • Danish pastry
  • Fries suikerbrood
  • Plaatrogge
  • Naan uit India

Vervolgcursussen

Wil je nog een stap verder gaan in je ontwikkeling als broodbakker? Meld je dan aan voor de cursus Brood III of de cursus Meester Boulanger.

Agenda
2 daagse Cursus Brood II incl. lunch

28-02-2019     10.00-16.00 uur
07-03-2019     10.00-16.00 uur

Kosten: € 339,00 p.p.

Aantal personen:

Om deze cursus te volgen dient u de voorgaande cursus(sen) te hebben gevolgd.