Brood I

Agenda

De cursus Brood I is voor iedereen die meer wil leren over brood bakken. Na afloop van deze cursus kun je thuis ambachtelijk en vooral superlekker (gist)brood bakken! 

Programma

Allereerst gaat de docent uitgebreid in op de beste ingrediënten en aanbevolen apparatuur. Hij laat zien hoe je deeg het best kunt kneden, hoe je het kunt laten rijzen en je leert hoe je de temperatuur van de ingrediënten kunt berekenen voor een optimaal resultaat. Ook is er aandacht voor technieken zoals opbollen, oppunten, lang maken, invouwen, modelleren en afwerken.

En dan is het tijd om je deeggevoel te ontwikkelen!

  • Eenvoudige, ongevulde broden: witte en bruine bolletjes, krokante broodjes, vlechtbroodjes, Brabantse bolussen en bruinbrood.
  • Gevulde en luxe broodsoorten: krentenbollen, rozijnenbroodjes, roombotercroissants, Brabantse worstenbroodjes en kaas-uistokken.

Vervolgcursus

Wil je je nog verder verdiepen in de wereld van brood? Meld je dan aan voor de cursus Brood II.

Agenda
2 daagse Cursus Brood I incl. lunch

09-01-2019     10.00-17.00 uur
16-01-2019     10.00-17.00 uur

Kosten: € 329,00 p.p.

Cursus is vol

Wachtlijst
2 daagse Cursus Brood I incl. lunch

18-01-2019     10.00-17.00 uur
25-01-2019     10.00-17.00 uur

Kosten: € 329,00 p.p.

Aantal personen: