Home - Cursussen & Agenda

Cursussen & Agenda

Agenda

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren

Robèrt en zijn team geven verschillende patisserie- en broodcursussen, waarvoor je je alleen of met meerdere personen kunt opgeven. In een groep van maximaal 20 cursisten ga je één of meerdere dagen aan de slag om je bakvaardigheden uit te breiden. Natuurlijk mag je na afloop al je zelfgemaakte producten mee naar huis nemen, inclusief de recepten van de meester.

Cursusaanbod: voor ieder wat wils

Wil je meer weten van een bepaalde subcategorie van de patisserie, zoals vlaaien, koekjes of paasgebak? Kies dan voor een themacursus van één dag. Voor deze themacursussen heb je geen voorkennis nodig. Wil je in brede zin een solide basis opbouwen voor je bakkunsten? Dan is een meerdaagse brood- of patisseriecursus iets voor jou. Die zijn er op drie niveaus: de basiscursus, de gevorderdencursus en de vergevorderdencursus. Omdat deze cursussen steeds uitgaan van voorkennis van de voorgaande cursus(sen), kun je je alleen opgeven voor de (ver)gevorderdencursus als je de voorgaande cursus(sen) hebt voltooid.

Let op: we hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Behalve voor de kindercursus, die is voor jongeren van 12 tot 16 jaar.

Prijzen & betalen

Voor de verschillende (thema)cursussen gelden verschillende prijzen. Zie daarvoor de agenda. Op alle cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Let op: Je kunt je alleen aanmelden voor een van de (thema)cursussen als je het totale bedrag direct overmaakt via iDEAL.

Groepen

Wil je een groep inschrijven? Bel dan naar 013 - 528 49 06. Of vul het contactformulier in. 

Kom je van ver?

Kom je van ver en zie je het niet zitten om na een lange dag met de handen uit de mouwen weer helemaal naar huis te rijden? Onze cursisten kunnen voor een ‘vriendentarief’ een kamer boeken in Hotel de Leijhof in Oisterwijk, gelegen op een paar minuten rijden van de leerfabriek. Dus wil je na de cursus blijven slapen? Stuur ons een mail op les@bijrobert.nl. Dan sturen wij je een code toe waarmee je een kamer kunt boeken bij De Leijhof.