Cursussen brood bakken

Je zoektocht naar een cursus brood bakken stopt hier. Van witte bolletjes tot brioche en desembrood: ons team neemt je mee in de wereld van brood.

Cover voor ©Raoul Hollants Photography

3-daagse broodcursussen

Voor starters én gevorderde broodbakkers

Robèrt en zijn team nemen je mee in de wereld van brood en leren je de kneepjes van het vak! We bieden drie opeenvolgende broodcursussen, oplopend in niveau. Omdat elke cursus uitgaat van kennis die je hebt opgedaan tijdens eerdere cursus(sen), kun je je alleen inschrijven voor de cursussen Brood 2 en Brood 3 als je de voorgaande cursus(sen) hebt voltooid.

onze broodcursussen

Thumbnail voor Cursus Brood 1

Cursus Brood 1

De cursus Brood 1 is voor iedereen die meer wil leren over de basis van brood bakken. Na afloop van deze cursus ben je in staat om thuis ambachtelijk en vooral superlekker brood te bakken.
Thumbnail voor Cursus Brood 2

Cursus Brood 2

In de vervolgcursus Brood 2 ga je samen met de docent aan de slag met luxe wereldbroden op basis van slappere degen. Een volgende stap in je ontwikkeling als (thuis)bakker.
Thumbnail voor Cursus brood 3 (exclusief met Robèrt)

Cursus brood 3 (exclusief met Robèrt)

De voornaamste basistechnieken heb je op zak. Tijd om brood te bakken met desem! Na afloop van deze cursus kun je een aantal van de broden die we in de bakkerij verkopen thuis maken, van het populaire abdijbrood tot brioche.
Cover voor

Meer bakcursussen

Zoek je iets anders?

We hebben nog veel meer cursussen waarmee je leert bakken vanuit de basis. Van brood tot patisserie en alles ertussenin: voor ieder wat wils!