Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Zachte sinaassnippers

Jullie sinaassnippers zijn zo lekker en zacht! Thuis wil ik ook graag sinaasappelschillen konfijten, maar bij mij worden ze altijd hard. Ik laat ze een paar keer opkoken en daarna even sudderen in de suiker. Hoe houd je de schillen zacht?

Het is belangrijk om de sinaasappelschillen heel rustig en langdurig te garen, zodat ze nog meer verzadigen. Je zou dus kunnen proberen om ze nog langzamer te garen. Wij bewaren ze vervolgens in een plastic zakje in de koelkast. Dat ze zo lekker zijn, komt natuurlijk ook door de kwaliteit van de ingrediënten. We gebruiken biologische sinaasappels uit Corsica, die hebben een lekker dikke schil. Die gebruiken we dan ook helemaal. Daarna overgieten we de snippers met pure chocolade – een heerlijke combinatie! Onze sinaassnippers zijn trouwens beschikbaar voor verzending per post