bij Robèrt

Dinsdag 24 Juni 2014

Robčrt van Beckhoven komt met eerste boek over brood

Inloggen
Winkelmandje
Openen
Sluiten

Basiscursus patisserie

Tijdens de basiscursus leert Robèrt je eerst te werken met chocolade. Dat betekent het op temperatuur brengen van chocolade, maar bijvoorbeeld ook 'vouwchocolade' maken dat om gebakjes gedaan kan worden. Een frambozenbombe en een chocoladebavarois taartje worden door jou gemaakt. High tea komt aan bod: heerlijke kleine zoete hapjes als Bretonse petits fours en hartige hapjes zoals quiches. Behalve  gebak leer je ook een overheerlijk dessert maken dat de maaltijd op een smakelijke manier kan afsluiten. De basiscursus is verdeeld over twee dagen van 10.00 – 18.00 uur met lunch of over vijf avonden van 19.00 tot 22.00 uur.

De kosten voor twee dagen inclusief lunch zijn € 329,- p.p.

De kosten voor vijf lessen exclusief lunch zijn € 309,- p.p.


 Datum

 Tijd
Aantal
dagen

 Kosten
Aantal
personen
Zo. 14/9 10.00-18.00 2 daagse Social cooking BCP (incl.lunch) (1/2) €329,- p.p. Evenement is vol, zet mij op de wachtlijst en informeer mij bij een nieuwe cursus. Evenement is vol
Evenement is vol, zet mij op de wachtlijst en informeer mij bij een nieuwe cursus. Wachtlijst
Zo. 21/9 10.00-18.00    

 

Za. 27/9 10.00-18.00 2 daagse Social cooking BCP (incl. lunch) (1/2) €329,- p.p. Plaats in winkelmand
Za. 04/10 10.00-18.00