bij Robèrt

Donderdag 18 September 2014

Meesterlijk Brood nu bestellen bij bol.com

Inloggen
Winkelmandje
Openen
Sluiten

Basiscursus patisserie

Tijdens de basiscursus leert Robèrt je eerst te werken met chocolade. Dat betekent het op temperatuur brengen van chocolade, maar bijvoorbeeld ook 'vouwchocolade' maken dat om gebakjes gedaan kan worden. Een frambozenbombe en een chocoladebavarois taartje worden door jou gemaakt. High tea komt aan bod: heerlijke kleine zoete hapjes als Bretonse petits fours en hartige hapjes zoals quiches. Behalve  gebak leer je ook een overheerlijk dessert maken dat de maaltijd op een smakelijke manier kan afsluiten. De basiscursus is verdeeld over twee dagen van 10.00 – 18.00 uur met lunch of over vijf avonden van 19.00 tot 22.00 uur.

De kosten voor twee dagen inclusief lunch zijn € 329,- p.p.

De kosten voor vijf lessen exclusief lunch zijn € 309,- p.p.

Geen cursussen en workshoppen beschikbaar